La Dolce Borger in strijd voor beste TikTok-account

La Dolce Borger in strijd voor beste TikTok-account

IJssalon La Dolce uit Borger is genomineerd voor The Best Social Awards, een prijs voor de online activiteiten van bedrijven. We maakten onlangs een reportage tijdens de opening van het La Dolce filiaal in Stadskanaal. Met de verhalen die de salon uit Borger op de populaire app TikTok zet, concurreren ze met grote landelijke bedrijven als Bol.com, Autodrop en Theorie Toppers.

Bekend in heel Nederland

Met de verhalen die het personeel van de ijssalon online plaats zijn ze niet alleen lokaal erg populair, maar worden ze door het hele land bekeken. In een jaar tijd hebben ze duizenden vaste volgers en zijn sommige filmpjes zelfs meer dan een miljoen keer bekeken op TikTok. Volgens de vakjury van ‘The Best Social Awards’ hebben de werknemers zichtbaar een hoop lol in de salon dat kans maakt op de titel ‘Beste merk op TikTok’.

Vereerd

Het is niet de eerste keer dat de ijssalon kans maakt om in de prijzen te vallen. Vorig jaar oktober is de salon uitgeroepen tot beste ijssalon in Drenthe tijdens de Nederlandse Horecadagen. Echter zijn de saloneigenaar Vincent van Looijengoed en Odin Blei, acteur in de video’s, niet minder blij om genomineerd te zijn voor deze titel. Of ze nu winnen of niet, ze zullen in ieder geval TikTok-video’s blijven maken!

Italiaanse roots

IJssalon La Dolce is een concept van de Italiaanse Marco Collu. Hij maakt al het ijs vers in Coevorden en distribueert dit naar de verschillende filialen van La Dolce. Inmiddels zijn er filialen in Borger, Coevorden en sinds kort ook in Stadskanaal.

Onbeperkt ijs

Wil jij graag 10 minuten lang gratis ijsjes eten? Neem dan een kijkje op de TikTok-pagina van IJssalon La Dolce Borger. Daar vertellen ze je alles over deze leuke actie!

@ijssalonborgerGebruik dit geluid maak je eigen filmpje! Met wie kan jij onbeperkt ijs eten? ##ijs ##ijssalonborger ##winactie♬ origineel geluid – IJssalon La Dolce Borger

Foto: Screenshot uit video opening La Dolce Stadskanaal – Interview met oprichter Marco Collu

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X