Open Dag bij OokJIJKanHet! Kom JIJ ook?

Open Dag bij OokJIJKanHet! Kom JIJ ook?

Vrijdag 22 oktober houdt OokJIJKanHet een open dag om mensen vrijblijvend kennis te laten maken met het bedrijf!

Ruim 95 kilo afgevallen

OokJIJKanHet is gestart door de van oorsprong uit Nieuw-Buinen afkomstige Anita Warringa. Jarenlang worstelde ze zelf met morbide obesitas. Ze probeerde dieet na dieet maar niks hielp. “Ik heb van alles geprobeerd, van crashdiëten tot shakes maar niets hielp” aldus Anita. “Uiteindelijk heb ik zelf een maagverkleinende operatie moeten ondergaan. Daarna leerde ik pas echt hoe ik op een gezond en stabiel gewicht kon blijven. Als ik dat eerder had geweten had ik de maagverkleining helemaal niet nodig gehad”. Anita is mede door haar operatie ruim 95 kilo afgevallen. Nu wil ze anderen helpen om ook het ‘knopje om te zetten’ want, zoals ze zelf zegt, je kunt de maag wel opereren, maar het hoofd niet.

Grote successen

Inmiddels heeft Anita met haar programma “OokJIJKanHet” al meerdere mensen begeleid in het gezonder en stabieler leven.  Ze heeft hiervoor een unieke aanpak. Geen strenge diëten, geen shakes en geen jo-jo effecten maar blijvende resultaten. Met haar begeleiding heeft ze al meerdere mensen zover weten te helpen, dat de maagverkleinende operaties van deze mensen geannuleerd konden worden. Ze hebben het op eigen kracht gered. “Daar ben ik trots op” aldus Anita.

OokJIJKanHet – KIDZ

Inmiddels heeft Anita haar bedrijf uitgebreid en biedt ze ook een speciaal programma aan voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Op spelenderwijs leren kinderen bewust met hun voeding om gaan en krijgen ze plezier in het bewegen. “Je merkt toch dat er veel bewegingsarmoede is onder kinderen. Vaak gaan ze na school de hele dag gamen en binnen zitten. Maar buiten is genoeg te beleven! Ik wil kinderen laten zien dat bewegen leuk is om te doen”

Open Dag

Op vrijdag 22 oktober houdt OokJIJKanHet een open dag in Het CreActief Centrum aan de Schoolstraat 9 te Musselkanaal.
Tussen 15:00 en 20:00 uur is iedereen welkom om gratis en geheel vrijblijvend kennis te komen maken met Anita en haar team.
Door middel van interactieve demonstraties en leuke presentaties laten zij zien wat zij voor jou kunnen doen.
Er is ruimte voor vragen en een hapje en drankje ontbreken uiteraard niet. Ook krijgt iedere bezoeker een leuke goodie bag mee naar huis.

“Zet die eerste stap naar een ander leven! Want als ik het kan, dan kan jij het ook!” 

 

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X