🎥 Lycurgus traint MSK Volleybal in De Veenhorst [VIDEO]

video

Op vrijdag 18 juni was Eredivisie volleybalclub Lycurgus te gast in de Veenhorst te Musselkanaal. Hier gaven zij een volleybalclinic aan de leden van MSK Volleybal.

Veel enthousiasme

Ruim 48 leden van MSK Volleybal en enkele introducés werden vol enthousiasme getraind door Sam Gortman en Jaron Spiegelaar van Lycurgus. Beide heren spelen in de Eredivisie voor de volleybalclub uit Groningen. De clinic werd twee keer gegeven. Eerst was de jeugd van 6 tot 12 jaar aan de beurt en daarna mochten de spelers tussen 13 en 20 jaar het veld betreden. Iedereen was razend enthousiast en zette zich vol overgave in tijdens deze bijzondere training.

Bewegen doet iets met je

De clinic werd gehouden op initiatief van Rick Tieben. Rick zet zich al langere tijd in voor meer beweging in de regio. Zo regelde hij onlangs nog dat FC Groningen een clinic kwam geven in Musselkanaal en bracht hij vorig jaar een sportkaart op de markt waarmee kinderen gratis konden sporten bij diverse clubs en verenigingen. “Ik vind het belangrijk dat kinderen vroeg beginnen met sporten, hier hebben ze hun hele leven baat bij” aldus Rick.

Geweldige ervaring en een verrassing!

De reacties waren achteraf stuk voor stuk lovend. Iedereen kreeg na afloop een leuke goodiebag mee met onder andere een bedrukte bidon, fruit en een sleutelhanger. Daarnaast mag iedere deelnemer dit seizoen gratis naar een wedstrijd van Lycurgus. Ook heeft MSK Volleybal een t-shirt gekregen, gesigneerd door alle spelers van het team.

Groot succes

Voorzitter Rense van der Heide spreekt over een geslaagde avond. “Iedereen was super enthousiast en zelfs alle introducés die aanwezig waren komen volgende week weer terug voor een training!” aldus Rense. “Om de introducés extra te motiveren mogen zij tot en met het einde van dit seizoen gratis blijven volleyballen bij onze vereniging.”

Aftermovie

Wij waren aanwezig bij deze succesvolle avond en maakten samen met onze collega’s van CreAgency een aftermovie.
Deze is te vinden bovenaan dit bericht en op onze social media.

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture