🤩 GRATIS sporten bij Sports in Motion? Het kan! ✅

🤩 GRATIS sporten bij Sports in Motion? Het kan! ✅

Zaterdag 26 februari zal sportschool Sports in Motion officieel heropenen!

Nieuwe eigenaar

Per 1 januari 2022 heeft de uit Musselkanaal afkomstige Rick Tieben de sportschool “Sports in Motion” overgenomen. Rick is zelf al jaren actief in de sportwereld. Zo geeft hij les op diverse scholen en brengt hij het belang van sport onder de aandacht door middel van zijn sportkaart. Ook haalde hij al eens FC Groningen naar Musselkanaal en wist hij volleybalclub Lycurgus te strikken voor een clinic. Naast deze projecten had Rick de droom om deze sportschool over te nemen. In het verleden werkte hij zelf bij Sports in Motion en wist al vrij snel dat hij dit later wilde overnemen. Dát is hem gelukt!

Starten in lockdown

Oorspronkelijk zou de heropening van de sportschool al op 8 januari plaatsvinden. Helaas kon dit vanwege de toen geldende lockdown niet doorgaan. Net als iedere andere sportschool moest ook Sports in Motion haar deuren sluiten. Toch weerhield dat Rick er niet van om zijn leden in beweging te krijgen. Samen met marketingpartner CreAgency.nl, eveneens uit Musselkanaal, werd er een nieuwe huisstijl ontwikkeld en werden de website & social media pagina’s van de sportschool onderhanden genomen. Ook was het voor leden mogelijk om tijdens de lockdown sportattributen te lenen en om thuis online lessen te volgen.

De echte heropening, bijzondere gasten en mooie prijzen!

Op zaterdag 26 februari is het dan toch echt zo ver! De officiële heropening van Sports in Motion. Tussen 09:00 uur en 17:00 uur kunnen mensen geheel vrijblijvend langskomen om GRATIS te sporten en om kennis te maken met de sportschool. Ook kan men kosteloos meedoen aan diverse workshops en trainingen. Zo kun je onder andere deelnemen aan bootcamp, spinning, yoga en is er een echte voedingsworkshop van gerenomeerd diëtist Patrick Hilverts. “Voor zowel leden als niet-leden zijn er diverse winacties die je niet wilt missen!” aldus een enthousiaste Rick. “We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen op zaterdag 26 februari“. Om 12:00 uur vind de officiële feestelijke opening plaats door niemand minder dan Knoalster wethouder Marc Verschuren en bondscoach atletiek Guido van Weeren.

Sportschool Sports in Motion is gevestigd aan de Marktkade 89 te Musselkanaal.
De planning van de dag is hieronder te zien:

Foto: Aangeleverd door Sports in Motion

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X