🎥 Bijzondere auto’s in Stadskanaal & Borger [VIDEO]

video

Op zondag 20 juni werd er voor het eerst een toertocht georganiseerd door Car Rally Noord. Nadat de tocht 2 maanden geleden aangekondigd werd, werd op social media massaal gereageerd door de Rally fans. Vooral fans uit de noordelijke provincies waren erg enthousiast, aangezien soortgelijke tochten vaak verderop in het land georganiseerd worden.

Tour door Groningen & Drenthe

Rally liefhebbers konden zich opgeven om aan deze tocht mee te doen die in Hoogkerk startte. Via een toeristische route door de provincies Groningen en Drenthe reden de ruim 50 deelnemende auto’s over de mooiste wegen naar Stadskanaal. De organisatie vluchtte in deze tijd naar een parkeerplaats in Borger waar de gelegenheid was om te socializen met andere autoliefhebbers en waar er ijsjes aan de deelnemers werden uitgedeeld. Aan het einde van de route werden er broodjes hamburger uitgedeeld bij Wereldrestaurant Goud.

Smaakt naar meer

Niet alleen de hamburgers vielen in de smaak, ook het evenement smaakt naar meer! De organisatie kijkt terug om een zeer geslaagde dag waarop vele diverse auto’s te bewonderen waren. Om een vervolg aan de rally’s in noord Nederland te geven ziet de organisatie dus ook zeker zitten.

Aftermovie

Onze collega’s van CreAgency maakten een te gekke aftermovie van deze succesvolle dag. De aftermovie is bovenaan dit bericht te bekijken. Meer foto’s van de Car Rally Noord vind je op hun instagrampagina.

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture