IJssalon La Dolce Stadskanaal opent haar deuren!

IJssalon La Dolce Stadskanaal opent haar deuren!

Vorige week waren we te gast bij de nieuw te openen ijssalon La Dolce Stadskanaal. Op dat moment werd knoalster wethouder Johan Hamster in het zonnetje gezet. Zaterdag 20 maart was het echter de beurt aan de ijssalon zelf! Om klokslag twaalf uur opende La Dolce officieel haar deuren in het centrum van Stadskanaal.

Mooie opkomst

Terwijl het team van La Dolce nog druk bezig was met de laatste voorbereidingen verzamelden de eerste klanten zich al voor de deur van de nieuwe ijssalon aan het Europaplein in Stadskanaal. Precies om twaalf uur was het moment daar en stonden eigenaren Jelmer van der Veen en Ilse Bruggink klaar om de gasten te verwelkomen en te verblijden met de eerste ijsjes. De eerste gasten waren erg lovend over het ijs.

Een keur aan smaken

Iedere dag wordt er door de eigenaar van de La Dolce keten, Marco Collu, vers ijs gemaakt met de beste ingrediënten. Voor de opening van de ijssalon in Stadskanaal zijn ook een keur van bekende en wat minder bekende smaken gemaakt. Ook heeft de salon altijd een aantal ijsjes zonder suiker, of lactose in het assortiment. Vorige week had Jelmer het ook over het omfietsijsje. Wat dit ijsje van de week zal gaan worden zal volgende week bekendgemaakt worden via de social media kanalen van La Dolce Stadskanaal.

 

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X