Ook geen Classic Pagepop dit jaar

Ook geen Classic Pagepop dit jaar

De coronamaatregelen van het kabinet slaan hard om zich heen. Vele festivals zoals Secret Forest en Boerenrock moesten al worden geannuleerd en nu is ook Classic Pagepop aan het lijstje toegevoegd.

Net als vroeger

Classic Pagepop was het antwoord van de organisatie van Pagefest op de coronamaatregelen die het kabinet eerder dit jaar in werking zette. Met een ééndaagse variant van het festival wilde men terug gaan naar hoe het festival ooit begon. Classic Pagepop zou op 11 september plaats gaan vinden en er zouden diverse artiesten en bands hun opwachting maken.

Ook gecanceld

De organisatie maakte op dinsdag via Facebook bekend dat ook het alternatief op Pagefest dit jaar niet door kan gaan. “Eind mei waren we hoopvol en positief gestemd om in september een klassieke Pagepop te organiseren. De persconferentie van afgelopen vrijdag heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat we op dit moment geen evenement kunnen organiseren” aldus Nico Wiersema van de organisatie. Zij vinden het vooral erg spijtig dat de artiesten wederom een boeking in rook zien opgaan en het publiek dat de zoveelste teleurstelling te verwerken krijgt.

Volgende editie

Het bestuur gaat echter niet bij de pakken neer zitten en heeft al een datum geprikt voor een nieuwe editie van een volwaardig Pagefestival.
Dit evenement moet gaan plaatsvinden van 17 tot en met 19 juni 2022.

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X