Carnaval 2021 in Ter Apel gaat door!

Carnaval 2021 in Ter Apel gaat door!

Zoals verwacht kunnen de carnavalsoptocht en de feestavonden van de Kloosterwiekers Ter Apel dit jaar vanwege de Corona niet doorgaan. Daarom is er een alternatief programma samengesteld!

FEESTELIJKE TUINEN

De carnavalsvereniging daagt de inwoners van Ter Apel uit om mee te doen aan een versierde woning/tuinen competitie. Doe jij mee? Laat het dan weten via [email protected] zodat u wordt meegenomen in de jurering. Op zaterdag 13 februari zullen de prijzen worden uitgereikt.

PUBQUIZ

Voor de trouwe deelnemers aan de optochten van de afgelopen jaren organiseren De Kloosterwiekers zaterdag 6 februari vanaf 21:00 uur een online pubquiz.
Onder leiding van Prins Wim de 1e en de ceremoniemeester van De Kloosterwiekers zal er een zinderende avond gepresenteerd worden met online optredens van artiesten, waaronder De Dikdakkers, Feest DJ Kevin Platen en DJ Hermen.
Als je als wagenbouw- of loopgroep aan dit unieke evenement wilt meedoen kun je je opgeven via [email protected] (deelname is gratis).
Het zal een feest worden zoals we van de Kloosterwiekers gewend zijn!

CARNAVALSBINGO

In samenwerking met winkeliersvereniging Mercurius zal het feestseizoen worden afgesloten met een online Carnavalsbingo. Door een bingo kaart van €5,- te kopen kun je genieten van een mooie feestavond voor het hele gezin.
Het beloofd een muzikale bingo te worden. De bingokaart zal niet gevuld zijn met cijfers, maar met muziektitels! Deze titels zullen door de presentator, of door de Feestband ”Moeflons” gespeeld worden. Samen met de handelsvereniging wordt er voor een goed prijzenpakket gezorgd.
De bingo zal op 13 februari om 20:30 uur beginnen.

ATTENTIE

Op 11 februari zal er geheel Coronaproof een attentie aangeboden worden aan de ouderen en zieke inwoners van Ter Apel.

 

 

Foto: Stockfoto

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X