Enthousiasme bij uitreiking prijzen Mega Happy Stones Jacht

Enthousiasme bij uitreiking prijzen Mega Happy Stones Jacht

Op koningsdag organiseerde de Facebookgroep Happy Stones Nwb op initiatief van Martina Wobben de Mega Happy Stones Jacht.
Deelnemers maakten kans op diverse prijzen welke op 1 mei werden uitgereikt.

Stenen zoeken

Om mensen weer naar buiten te krijgen richtte Martina Wobben de Facebookgroepen Happy Stones Nwb en Nieuw-Buinen Actief op.  Vanuit de Happy Stones groep organiseerde ze een heuse jacht. Samen met 15 vrijwilligers beschilderde ze bijna 800 stenen en toverde deze om tot echte Happy Stones. Deze stenen werden door een kleine groep mensen in de avond van 26 april verstopt door heel Nieuw-Buinen en Buinerveen. Mensen konden dan op 27 april vanaf 09:00 uur gaan zoeken naar deze stenen. Iedere deelnemer maakte daarmee ook nog eens kans op een leuke prijs.

Groot succes

Vanaf het allereerste moment waren er al veel mensen in de benen om te zoeken naar de vrolijke stenen. Ook wij liepen mee en maakten een reportage van de zoektocht. Rond de middag was het merendeel van de stenen reeds gevonden door de enthousiaste deelnemers. Op 30 april ging Martina live op Facebook de prijswinnaars bekend maken. Dit deed ze via een website waarop de winnaars willekeurig gekozen worden. Ruim 50 mensen hebben een prijs gewonnen en konden deze op 1 mei in ontvangst nemen. Martina had nabij haar huis een kleine marktkraam opgezet waar de prijswinnaars 1 voor 1 hun gewonnen spullen in ontvangst konden nemen. De prijzen varieerden van snoep en speelgoed tot heuse waardebonnen voor gratis eten en foto’s op canvas. Hiermee was er voor jong en oud altijd iets leuks te winnen.

Blije gezichten

Bij de uitreiking waren er louter blije gezichten. Zowel volwassenen als kinderen waren verrast door de vele prijzen. Vol van trots kwamen ze 1 voor 1 hun prijs ophalen. Ook het gezicht van Roan straalde. Samen met zijn broer Marijn vond hij de speciale GewoonHier.nl happy stone en won hiermee een extra prijs.

Maar nu?

Als het aan Martina ligt blijft hier niet bij. “Ik ga nog lang niet stoppen” aldus de goedlachse stenenmoeder. “Ik zit nog vol met ideeën maar die houd ik nog even voor mezelf. Wel ga ik binnenkort weer een nieuwe actie starten dus houd de Facebookgroep in de gaten!”

Foto’s: Harold Woortman

 

Bekijk onze reportage van de stenenzoektocht hieronder:

Op zoek naar de Happy Stones in Nieuw-Buinen en Buinerveen! (GewoonHier.nl)

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture