🎥 De Mega Happy Stones Jacht een (te) groot succes! [VIDEO]

🎥 De Mega Happy Stones Jacht een (te) groot succes! [VIDEO]

Koningsdag 2021 vieren we, net als vorig jaar, vooral thuis. Om mensen toch naar buiten te krijgen en een leuke activiteit mee te geven op deze, normaal gesproken, feestelijke dag, heeft Martina Wobben iets bedacht! Namelijk een Mega Happy Stones jacht. Wij maakten een videoreportage van de zoektocht. Deze is bovenaan dit bericht te vinden.

Honderden stenen

Samen met ruim 15 vrijwilligers zijn er bijna 800 unieke Happy Stones geschilderd. Deze kleurrijke stenen zijn verstopt op diverse plekken in Nieuw-Buinen en Buinerveen. Vanaf 9 uur ‘s ochtends konden steenzoekers in de speciale Facebook groep van Happy Stones Nwb enkele hints krijgen voor hun zoektocht.

Veel zoekers maar ook teleurstelling

Al vanaf het eerste moment waren veel kinderen, met of zonder hun ouders, aan het zoeken naar de vrolijke stenen. Officieel mochten mensen maximaal 2 stenen per persoon meenemen. Echter vonden sommige deelnemers de stenen zo mooi dat ze er toch meer hebben meegenomen. Daardoor waren er helaas ook veel teleurgestelde kinderen.

Al met al toch een succes

Ondanks dat tegen de middag de meeste stenen al verdwenen waren, was de actie toch een groot succes. De reacties van de deelnemers waren lovend en ook de ouders waren erg blij dat er zo’n leuke activiteit werd georganiseerd. De Facebook groep stroomde vol met foto’s van de gevonden stenen. De winnaars worden op 30 april bekend gemaakt via de Facebook groep van Happy Stones Nwb.

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X