Nieuw beeld voor graf Hennie

Nieuw beeld voor graf Hennie

Afgelopen week berichtten we over het engelenbeeld dat was gestolen van het graf van Hennie Folkers, vrouw van Erik Folkers en moeder van Kim Folkers.
Gewetenloze mensen hebben het beeld, dat Hennie zelf heeft uitgezocht, doelbewust gestolen van het graf. Het beeld is helaas nog niet terug, maar een anonieme weldoener schenkt de familie een nieuw beeld!

Social Media

Dochter Kim deelde een bericht over de diefstal op Facebook en dit bericht was binnen no-time meer dan 2000 keer gedeeld. Vele mensen deelden hun steunbetuigingen en waren ontzet over de diefstal. “Wie doet nu zoiets?” en “Wat een laffe daad” waren enkele van de vele reacties.

Een anonieme weldoener

Het bericht is ook een man en vrouw uit De Wilp niet ontgaan. Zij zagen het bericht en wilden graag iets voor de familie doen.
Zelf handelen ze af en toe in beelden en kennen daardoor ook weer een partij waarbij dergelijke beelden verkrijgbaar zijn.
Het duo wil niet bij naam genoemd worden want ze vinden het belangrijk dat de aandacht blijft bij de mensen waar het om gaat en niet naar hen zelf. Het anonieme duo gaat het beeld bestellen voor Erik. Deze zal naar verwachting in februari geleverd worden en geplaatst worden op het graf van Hennie.

Foto: Facebookpagina Kim Folkers

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X