Deze winkels zie je (binnenkort) in De Kanaalpassage!

Deze winkels zie je (binnenkort) in De Kanaalpassage!

In overdekt winkelcentrum De Kanaalpassage openden onlangs twee “nieuwe” winkels. Binnenkort komt daar nog een winkel bij en zijn alle units in De Kanaalpassage weer gevuld.

Wisseling van de wacht

De Kanaalpassage biedt onderdak aan een twintigtal winkels verdeeld over twee verdiepingen. De meeste winkels zitten al erg lang op hun vertrouwde plekje in het overdekte winkelcentrum. Door het vertrek van winkels Miller & Monroe, Zuidema Sport en Top1Toys stonden een aantal grote ruimtes leeg. De unit van Miller & Monroe, welke 2 verdiepingen bevatte, werd grondig verbouwd om zowel boven als onder twee grote units te creëren.

Bekende gezichten in een nieuw huis

Eind vorig jaar werd de oude unit van Top1Toys reeds ingevuld door de KiK. Zij verruilden hun oude locatie aan de Navolaan voor de bovenverdieping van De Kanaalpassage. Ook de unit van Zuidema Sport kreeg snel een nieuwe invulling. Specsavers, van wie opticien Jasper Wever momenteel te zien is in The Voice Of Holland, nam afscheid van hun oude locatie aan de Europalaan en nam intrede in de unit naast de ingang van De Kanaalpassage. Nu is er ook een nieuwe invulling gevonden voor de oude unit van Miller & Monroe.

Steeds verrassend..

Vanaf 3 maart zal Kruidvat definitief overgaan naar deze unit in De Kanaalpassage. Op de oude locatie aan de Europalaan had de winkel simpelweg te weinig ruimte. In het oude pand was het magazijn erg klein en ook de gangpaden te krap. “De winkel wordt nu groter, overzichtelijker & toegankelijker dan voorheen” aldus Kruidvat. Op zaterdag 27 februari sluit de Kruidvat om 15:00 uur haar deuren van het oude pand. Op woensdag 3 maart gaan de deuren open in De Kanaalpassage

Europalaan steeds leger

Kanttekening van het verhaal is dat de Europalaan steeds leger wordt. Eerder al vertrokken onder andere de Bart Smit, Lunchroom Succes & De Babbelaer uit het straatbeeld. Deze panden zijn tot op heden nog niet ingevuld en met het vertrek van Specsavers & Kruidvat is de leegte nog leger geworden.
De gemeente hoopt, mede door de vernieuwing van de Europalaan, snel weer nieuwe ondernemers aan te trekken voor de lege panden.

Foto: De Kanaalpassage

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X