🎥 Enjoy Ter Apel kan jubileum weer niet vieren [VIDEO]

🎥 Enjoy Ter Apel kan jubileum weer niet vieren [VIDEO]

Dat veel bedrijven geen feest zoals een jubileum kunnen vieren valt amper meer nieuws te noemen in deze bizarre tijd. Maar zowel je 1-jarig, als je 2-jarig bestaan niet kunnen vieren? Dat overkwam Wilco & Bianca van Lunchroom & Brasserie Enjoy in Ter Apel.

Positief blijven

Ondanks de tegenslagen blijven deze horeca-ondernemers positief en vooral creatief. Nu de horecazaak alleen nog open mag om bestellingen af te halen, of voor het bezorgen, proberen ze op veel feestdagen en gelegenheden in te haken. Zo wordt er voor de paasdagen ook een speciale “paasbox” samengesteld. Ook maken ze voor gelegenheden hapjesschalen en hebben ze sinds een aantal dagen een ijshoekje. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van het tweetal in vervulling.

Wij moeten weer open!

Het blijft lastig met alle regels die op moment gelden. Dit is namelijk de tweede keer in hun 2-jarig bestaan dat ze geen jubileum konden vieren zoals ze dat voor ogen hadden. Voor Wilco en Bianca is het ook erg frustrerend om te zien dat het in de supermarkten tegenover hun zaak erg druk is, terwijl er bij hun niemand aan mag schuiven. “We hebben vorig jaar bewezen dat het goed te doen is met anderhalve meter afstand in onze zaak. Wij willen dus graag weer open, desnoods spelen we zelf voor boa” vertellen ze.

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X