[UPDATE] – Zwaar ongeval op de N34 bij Borger; Vier dodelijke slachtoffers

[UPDATE] – Zwaar ongeval op de N34 bij Borger; Vier dodelijke slachtoffers

Op zondag 30 mei rukten de hulpdiensten uit vanwege een zwaar ongeval op de N34 bij Borger.

Meerdere auto’s

Bij het ongeval zijn meerdere auto’s betrokken. De auto’s zijn op elkaar gebotst bij de afslag Borger. De omgeving van het ongeluk is bezaaid met brokstukken van diverse auto’s. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en hebben de plek des onheils afgezet om eerste hulp te verlenen. Meerdere ambulances, politiewagens, brandweerwagens en de traumaheli zijn ter plaatse.

Dodelijke slachtoffers

Bij dit ongeluk raakten vijf personen gewond en kwamen vier personen om het leven; een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit Gramsbergen. De gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

Oproep voor getuigen

De politie doet een oproep aan iedereen die zondagavond iets heeft gezien of gehoord met betrekking tot het verkeersongeval. Ben je in het bezit van bijvoorbeeld dashcambeelden of heb je het ongeluk zien gebeuren? Meld je dan bij de politie. Ook als je andere informatie hebt welke van belang kan zijn voor het onderzoek kun je je melden. Je kunt contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

Foto: Archieffoto

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X