🎥 We mogen weer en daar zijn we blij mee?! [VIDEO]

🎥 We mogen weer en daar zijn we blij mee?! [VIDEO]

Het lange wachten wordt eindelijk beloond. Vandaag mochten de terrassen weer open en kon je bij de meeste winkels weer zonder afspraak naar binnen. Wij maakten een videoreportage over deze toch wat feestelijke dag in de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Westerwolde welke bovenaan dit bericht is te bekijken.

Zonnige drukte

Zoals wel was te verwachten waren er vandaag veel mensen op de been. Niet alleen genoten ze van het fijne weer, maar ook van een lekker drankje op het terras en gingen ze langs bij de winkels. Vooral de Action was een groot gemis voor velen. Rijen mensen stonden te wachten bij de filialen in Stadskanaal en Ter Apel. 

Vrijheid blijheid?

Zowel de glunderende ondernemers als het winkelend publiek zijn erg blij dat ze wat meer vrijheid gekregen hebben. De mensen zijn blij dat we langzamerhand weer terug keren naar het oude normaal. Ook maken sommige mensen zich zorgen dat door de versoepelingen de druk in de zorg weer te hoog wordt. Het is daarom belangrijk om alle maatregelen na te leven. Met een beetje “gezond verstand” kunnen we er samen weer iets moois van maken.

 

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X