Twee keer het Oranjefestival bij Voetbalvereniging Nieuw-buinen!

Twee keer het Oranjefestival bij Voetbalvereniging Nieuw-buinen!
Na het succesvolle Oranjefestival voor meiden van zondag 28 maart, zijn nu de jongens aan de beurt!
Op zaterdag 17 april zal Voetbalvereniging Nieuw-Buinen in samenwerking met de KNVB weer een Oranjefestival voor jongens gaan organiseren.

Lekker voetballen

Het Oranjefestival is een activiteit vol met ”Oranje”-voetbalplezier. Het evenement wordt landelijk georganiseerd door verschillende voetbalclubs in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Ook Voetbalvereniging Nieuw-Buinen doet mee. Officieel is het evenement enkel voor jongens tussen 4 en 12 jaar, echter mogen bij VV Nieuw-Buinen jongens tot 18 jaar.

Gratis aanmelden!

Tijdens dit festival kun je zelf gaan trainen en voetballen als een echte Oranje, hoe jong of oud je ook bent.
Alle jongens en mannen die geïnteresseerd zijn kunnen zich gratis aanmelden om aan dit Oranjefestival mee te doen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected]  Meld je wel vroegtijdig aan, want vol is ook echt vol.

Geslaagd Oranjefestival voor meiden

Gister organiseerde de voetbalclub voor het eerst het Oranjefestival voor hun meidenafdeling. In 9 groepen zijn de meiden met elkaar de strijd aangegaan en konden ze in een trainingscarrousel hun voetbalvaardigheden verbeteren. Het was een geslaagde ochtend met veel blije gezichten waarbij niemand met lege handen naar huis ging.

Foto: Archieffoto Arjan Plat // Purisa.nl

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X