Tri Fysio viert 12,5 jarige bestaan digitaal

Tri Fysio viert 12,5 jarige bestaan digitaal

Op 1 april zal Tri Fysio Ter Apel 12,5 jaar een begrip in de regio zijn. De fysiotherapiepraktijk zal dit met een virtuele jubileum challenge gaan vieren.

Een goed doel

De praktijk is vrijwel altijd in beweging. Daarom willen ze graag met zo veel mogelijk mensen op een sportieve manier het jubileum vieren.
Dit gaat gebeuren door middel van een heuse challenge waar iedereen aan mee kan doen. De opbrengst gaat naar Stichting KiKa.
Om dit doel extra te steunen zal Mary Sassen-Kooijman de marathon van Petra lopen in Jordanië. Mary krijgt bij Tri Fysio onder andere fysiotherapeutische begeleiding om op de juiste manier voorbereidingen te treffen voor deze uitdaging. Ook traint ze mee met de hardlooptrainster bij SportPlaza.

Wat kun je zelf doen?

Van 1 april tot en met 5 april daagt Tri Fysio je uit om voor Kika te gaan wandelen, rennen, of fietsen. Deze “challenges” komen in verschillende niveaus van 2,5km, 5km, 10km en 12,5km. Deelname aan deze challenges kost €5,-. Dit geld gaat naar het goede doel. Naast een mooie medaille verloot Tri Fysio ook nog een aantal leuke prijzen. Je kunt je via administratie@trifysio.nl inschrijven om aan deze challenge mee te doen. Via de mail zul je dan verdere instructie en je startnummer ontvangen. Print deze uit, speld deze op en wandel, ren, of fiets er op los en geniet! Maak je tijdens jouw challenge ook leuke foto’s? Deel deze dan op social media met de hashtags #TriFysio #TriFysioJubileum en/of #TriFysioRunWalkBikeForKiKa.

Veel succes!

Bron: Tri Fysio // Afbeelding: Stock

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X