Splitting Nieuw-Buinen krijgt nieuwe beheerder

Splitting Nieuw-Buinen krijgt nieuwe beheerder

Afgelopen woensdag ondertekende Greetje Feiken officieel het contract waarmee ze de nieuwe beheerder van sporthal De Splitting in Nieuw-Buinen is geworden. Naast beheerder neemt Greetje ook de exploitatie van de kantine voor haar rekening. Vanaf 1 februari zal ze beginnen!

Een bekend gezicht

Greetje is een bekend gezicht in Nieuw-Buinen. “Veel mensen zullen mij wel kennen van zwembad de Buiner Streng” aldus Greetje.
In de zomermaanden is zij actief in het zwembad en tevens is zij 1 van de vrijwilligers in de lokale bibliotheek.
Daarnaast is Greetje al langer betrokken bij de sporthal.

Enthousiaste reacties

Greetje nam de taak als beheerder in oktober 2020 al op zich. Ze nam hiermee het stokje over van haar voorganger Coba Mellies.
De gemeente is blij met Greetje als nieuwe beheerder. “We zijn erg blij met Greetje als nieuwe beheerder en exploitant. De instap wordt vereenvoudigd doordat zij al enkele maanden ervaring heeft opgedaan als beheerder. Daarnaast is het voor de bezoekers natuurlijk fijn dat het een bekend gezicht is” aldus Wethouder Niek Wind van de gemeente Borger-Odoorn.

Greetje kijkt er naar uit om aan de slag te gaan! Doordat het dagelijkse leven zo goed als stil ligt is het des te duidelijker hoe belangrijk de functie van Sporthal De Splitting is. “Je merkt nu dat men het bewegen en, niet geheel onbelangrijk, de gezelligheid missen” aldus Greetje. Ze hoopt dat ze snel de deuren weer mag openen. ┬áZodra dit gebeurt zal er volop gelegenheid zijn om nader kennis te maken met Greetje.

Foto: Archief GewoonHier.nl

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X