Snackbar Benelux tijdelijk in functie elders.

Snackbar Benelux tijdelijk in functie elders.

Het centrum van Stadskanaal wordt flink aangepakt. Zo ook de Navolaan. Een deel van de panden wordt met de grond gelijk gemaakt en dat betekend dat de laatste bedrijven uit die straat tijdelijk ergens anders heen moeten. Zo ook Snackbar Benelux. Je vindt de snackbar nu aan de Europalaan 46a!

Gemeente pakt aan

Vorig jaar werd de Navolaan al onder handen genomen. Er werd een heuse fietsstraat aangelegd om het winkelcentrum toegankelijker en veiliger te maken.
Nu wil de gemeente de panden slopen en een deel herbouwen. Om deze reden moesten zowel Snackbar Benelux als Makelaardij Sisters een tijdelijk nieuw onderkomen vinden.

Tijdelijke plek

De zoektocht naar een nieuwe (tijdelijke) locatie ging niet zonder slag of stoot. Diverse idee├źn werden voorgesteld maar tot een goed compromis kwam het niet. “Ik wilde niet verder het centrum in” aldus Henk Heidekamp van Snackbar Benelux. “De huidige locatie is ideaal, er is voldoende parkeergelegenheid en mensen kennen de plek.” Na lange onderhandelingen kon Henk zijn plek aan de Navolaan houden. Hij moest echter wel tijdelijk uit de locatie zodat de gemeente het complex kon laten verbouwen.

Corona biedt mogelijkheden

Door de coronacrisis zijn er diverse horecagelegenheden in zwaar weer gekomen. Zo verdween Snackbar & Lunchroom Succes al uit het straatbeeld en besloot ook De Babbelaer om de huidige locatie aan de Europalaan 46a te verlaten. In een videoreportage die wij mochten schieten verteld eigenaar Ferdy over zijn besluit en de toekomst. Dat het pand leeg kwam te staan bood een mogelijkheid voor Snackbar Benelux en Makelaardij Sisters. Zij mogen tijdelijk het oude pand van De Babbelaer betrekken. De snackbar op de begone grond en de Sisters op de 1e verdieping. Een mooie tijdelijke oplossing.

Toekomst

In kwestie van een paar dagen zijn beide bedrijven verhuisd naar de nieuwe locatie. “We hebben posters op onze oude locatie gehangen om mensen te laten weten dat we tijdelijk elders te vinden zijn.” aldus Henk. “Zodra de verbouwing aan de navolaan helemaal klaar is hopen we weer terug te kunnen keren naar onze oude locatie”. Door de verbouwingen krijgt de Snackbar straks ruimte voor een ruim terras en beschikking over een prachtig gerenoveerde locatie.

Lekkere actie

Om de verhuizing extra onder de aandacht te brengen heeft Snackbar Benelux een lekkere aanbieding.
We hebben hem even voor je bijgevoegd in dit artikel!

Foto: Marc Dol // MJD-Media.nl

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X