Organisatie Boerenrock in grote onzekerheid

Organisatie Boerenrock in grote onzekerheid

Ook het Boerenrock festival staat na de persconferentie op losse schroeven.

Geen groot feest

Veel evenementenorganisaties en horeca-ondernemers hebben in spanning gekeken naar de persconferentie van het Kabinet. De inhoud was zuur. Zo moest het Secret Forest Festival een dag voor tijd geannuleerd worden en staan ook andere evenementen hetzelfde lot te wachten.

Onzekerheid

De organisatie van het Boerenrock Festival heeft ook het slechte nieuws gehoord en is enorm geschrokken. De nieuwe maatregelen zijn geldig tot en met 13 augustus. Precies zes dagen voordat het festival van start zal moeten gaan. “We hebben als bestuur bij elkaar gezeten en we willen alle organisatoren en ondernemers heel veel sterkte wensen in deze onzekere tijd en met deze ongelofelijke domper.” aldus de organisatie in een bericht op hun Facebookpagina. “Wij sluiten ons aan bij het bericht dat Lowlands Festival vanavond op social media plaatste en roepen de overheid op om snel met duidelijkheid te komen en niet meer heel lang te wachten.”

Creatieve oplossing

Vorig jaar wist het Boerenrock festival nog een nieuwe draai te geven aan het festival. In plaats van het grote festival werd er een speciaal afgesloten terras opgebouwd op het festivalterrein. Onder de noemer “Het Gruwelijk Bourgondisch Terras” werden er meerdere weekenden diverse evenementen, geheel coronaproof, georganiseerd. Of de organisatie ook dit jaar met een creatieve oplossing moet komen is nog niet zeker, maar spannend is het wel.

Foto: Het lege “Gruwelijk Bourgondisch Terras in 2020 door Arjan Plat

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X