Ook Feestweek Nieuw-Buinen gaat niet door

Ook Feestweek Nieuw-Buinen gaat niet door

Ook Feestweek Nieuw-Buinen gaat niet door dit jaar. De organisatie maakte vandaag via haar Facebook bekend dat ze hebben moeten besluiten het jaarlijks evenement door te schuiven naar 2022.

Een bruisende week in Nieuw-Buinen

Ieder jaar organiseert Stichting Feestweek Nieuw-Buinen de feestweek in Nieuw-Buinen. Een meerdaags evenement dat activiteiten voor jong en oud naar het dorp brengt en voor elk wat wils biedt. Het festival wordt ieder jaar opgezet door een groep zeer enthousiaste vrijwilligers die hun dorp een warm hart toedragen. Vorig jaar moest de Stichting haar drie daagse evenement, na weken van voorbereiding, ook al aflossen vanwege de Corona pandemie. De pijlen waren gericht op het weekend van 9 tot en met 11 juli van dit jaar.

Op naar volgend jaar

Helaas moet de organisatie ook dit jaar het evenement afzeggen. De tijden zijn te onzeker en net als bij het Pagefestival, welke ook haar evenement vandaag annuleerde, hadden de voorbereidingen al in volle gang moeten zijn. Daarom is besloten het zekere voor het onzekere te nemen en Feestweek 2021 te annuleren. De organisatie hoopt dat het evenement in 2022 wel doorgang kan vinden.

Foto: Archief Feestweek Nieuw-Buinen 2019 // Fotograaf: Arjan Plat

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X