Nieuw-Buinen wederom toneel voor politieactie

Op vrijdag 4 juni was het wederom raak in Nieuw-Buinen.

Veel activiteit

De eerste week van juni is de politie druk bezig geweest in het Drentse Nieuw-Buinen. Zo berichtten we eerder al over een grote politiecontrole waarbij meerdere voertuigen van de weg gehaald werden. Ook werden er eerder dit jaar al twee grote acties opgezet voor onder andere de aanhouding van een mogelijk vuurwapengevaarlijk individu. Op vrijdag 4 juni waren de agenten wederom actief in het dorp.

Zelfde buurt

Ditmaal kwamen agenten naar een woning in de Rozenlaan te Nieuw-Buinen. Zowel een politiewagen als een motor waren aanwezig.
De agenten zijn de woning in gegaan en hebben gesproken met de bewoner. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Wat de reden van het bezoek dan wel is geweest, is onbekend. Opvallend is dat de actie in dezelfde buurt was als de twee grote acties eerder dit jaar.

Activiteit gaat door

De politie is ook na het bezoek aan de woning nog zichtbaar aanwezig in het dorp. Het is onbekend waarom de politie zoveel aanwezig is en waarnaar zij op zoek zijn. Op vragen van omwonenden wordt door de agenten niet gereageerd.

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X