Het Mega Piraten Festijn is terug!

Het Mega Piraten Festijn is terug!

Het lijkt bijna vanzelfsprekend te zijn. Het ene na het andere evenement maakt bekend dat het wegens de COVID-maatregelen geannuleerd moet worden. Toch zijn er enkele evenementen die er van overtuigd zijn dat het einde van de lange tunnel in zicht is. 

Het feest der feesten is terug!

Borger zet zich schrap want het feest der feesten is terug van weggeweest! Als alles “normaal” mag verlopen zal het Mega Piraten Festijn vanaf 3 september terug zijn! Met 7 geplande locaties zullen er dit jaar 3 in het noorden zijn. De organisatie heeft al bekendgemaakt dat de volgende artiesten in het noorden zullen gaan optreden: Gerard Joling, Tino Martin, Jan Smit, Mooi Wark en Ancora.

Kaartverkoop

Dat we weer zin hebben in een feestje is wel terug te zien in te kaartverkoop van het Mega Piraten Festijn. Het piratenfestijn in Borger, dat op 18 september zal plaats vinden, is zelfs al uitverkocht! Kaarten voor Marum (1 oktober) en Klazienaveen (9 oktober) zijn via de site van het Mega Piraten Festijn te bestellen. Mocht je nog een kaart van 2020 hebben, dan is deze op dezelfde locatie nog te gebruiken.

Eerder werd er ook al bekend gemaakt dat het Secret Forest Festival er alles aan doet om het evenement door te laten gaan.

Foto: Stock

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X