🎥 Hemelse ijsjes en hoog bezoek in Stadskanaal! [VIDEO]

🎥 Hemelse ijsjes en hoog bezoek in Stadskanaal! [VIDEO]

Binnenkort opent in Stadskanaal “La Dolce”. Een ijssalon met een keur aan smaken. Zaterdagmiddag kregen eigenaren Jelmer en Ilse hoog bezoek bij hun salon! Niemand minder dan tweede kamerlid Stieneke van der Graaf kwam samen met wethouder Johan Hamster langs. Maar ook Hamster kreeg de schrik van zijn leven!

Bekende naam, dichterbij huis

Wie in de warmere maanden van het jaar graag een ijsje eet zal de naam “La Dolce” ongetwijfeld kennen. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het Drentse Coevorden en heeft ook een filiaal in Borger. Op zaterdag 20 maart opent de salon voor het eerst officieel haar deuren. Ilse en Jelmer zijn hard aan het werk om de salon gereed te maken voor de opening.

Hoog bezoek vanuit de tweede kamer

Jelmer en Ilse kregen zaterdag rond het middaguur hoog bezoek. Niemand minder dan tweede kamerlid Stieneke van der Graaf bracht een bezoek aan de salon. Ze kwam samen met Knoalster wethouder Johan Hamster de ondernemers een hart onder de riem steken. Wat Hamster echter niet wist is dat ook hij in het zonnetje gezet zou gaan worden. Van der Graaf overhandigde Hamster namens De ChristenUnie, de partij waar beiden lid van zijn, een presentje om hem te feliciteren met zijn onlangs gewonnen titel van Beste Bestuurder 2020.

Verrassing

Deze actie kwam voor Johan Hamster als een verrassing. Hij dacht dat hij voor een werkbezoek te gast zou zijn bij de nieuwe zaak van Jelmer en Ilse.
Hij wist dat het kamerlid voor de campagne van de ChristenUnie aanwezig zou zijn, maar dat hij zelf in het midden van de belangstelling zou staan kwam onverwachts. Desalniettemin is Hamster erg blij met de waardering vanuit Den Haag en hij hoopt dat er vanuit de regering meer oog en oor zal zijn voor de regio.

Hemelse ijsjes

Eigenaar van La Dolce Stadskanaal Jelmer is zelf ook lid van de lokale fractie van De ChristenUnie. Naast de keur van smaken ijs zullen er ook gekleurde ijshoorntjes verkocht worden. Zo komen er onder andere hoorntjes in de kleuren roze en zwart. Ook zijn er plannen voor een speciaal ChristenUnie ijsje. De kleur “hemelsblauw” mag daarvoor uiteraard ook niet ontbreken.

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X