🎥 Speciale Happy Stones in Nieuw-Buinen! [VIDEO]

🎥 Speciale Happy Stones in Nieuw-Buinen! [VIDEO]

Nieuw-Buinen moet actiever! Daarom is Martina Wobben een Facebookgroep gestart en verstopt ze speciale Happy Stones.
Heb je haar speciale Happy Stones gevonden? Dan krijg je een cadeautje!

Mensen moeten naar buiten

“Mensen moeten meer naar buiten en minder binnen zitten.” Aldus Martina. Om dit te bewerkstelligen startte ze de Facebookgroep “Nieuw-Buinen Actief”.
Via deze groep hoopt ze mensen te stimuleren om meer te bewegen. “Ik ben geen voorstander van het bankhangen met een iPad” verteld Martina. “Mijn kinderen kunnen er ook wat van, de hele dag gamen op hun tablets en spelcomputers.”

Happy Stones

Martina schrok zich een ongeluk toen haar kinderen ineens spontaan wilden wandelen. “Mam? We willen stenen zoeken” was de kreet van haar kinderen.
“Ik werd nieuwsgierig en toen vertelden ze mij over de Happy Stones hype” aldus Martina. “Ik vond het zo leuk dat ik snel zelf al begon met schilderen. De kinderen schilderden ook mee en zo maakten we samen veel verschillende Happy Stones”.

Verstopt door Nieuw-Buinen

Martina heeft haar speciale Happy Stones verstopt in Nieuw-Buinen. Wat er speciaal aan is? Martina verteld het zelf: “Op deze Happy Stones staan mijn postcode en huisnummer. Als je deze invult op Google krijg je mijn adres. Je kunt dan bij mij langskomen en dan krijg je een aardigheidje. Op deze manier hoop ik het nog weer wat leuker te maken om deze bijzondere stenen te vinden”.

Oproep aan anderen

Martina doet ook een oproep aan anderen. Ze hoopt dat vele haar voorbeeld volgen en ook leuke initiatieven delen in de Facebook groep “Nieuw-Buinen Actief”.

Wij gingen met Martina mee toen ze haar stenen verstopte. Bekijk de video hieronder of hierboven.

video

 

Over de auteur

Jos Meijer

Redacteur GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture