🔥 Een boodschap voor Jasper Wever! [VIDEO] [UPDATE]

🔥 Een boodschap voor Jasper Wever! [VIDEO] [UPDATE]

De uit Nieuw-Buinen afkomstige Jasper Wever staat vrijdagavond in de finale van The Voice Of Holland.
Ondanks vele tegenslagen en kritieken is hij keer op keer door de kijker gekozen om door te gaan naar de volgende ronde.
Speciaal om Jasper een hart onder de riem te steken hebben De Kanaal Passage Stadskanaal, Purisa.nl & GewoonHier.nl de handen ineen geslagen en hebben ze de actie #Knoal4Jasper opgezet.

Jasper opgehangen, opgegeten en camera’s

Door het hele winkelcentrum van Stadskanaal zijn grote posters en stickers te vinden om passanten op te roepen te stemmen op Jasper. Ook had Limburgia Stadskanaal speciale Jasper gebakjes gemaakt. Heerlijke stukken vlaai met het hoofd van Jasper erop!
Naast de vele posters en stickers is er een cameracrew langs verschillende winkels gegaan. De winkeliers hadden allemaal een mooie boodschap voor Jasper. Naast de winkeliers zijn ook enkele fans gevraagd een boodschap in te spreken en kwam de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn, Jan Seton, speciaal afreizen naar Nieuw-Buinen. Ook hij sprak een boodschap in voor het huis van Jasper terwijl Jasper binnen nietsvermoedend lag bij te komen.

Een grote verrassing

Nieke, de vrouw van Jasper, is speciaal naar Hilversum gereden om Jasper te verrassen met het filmpje. Voor het eerst in twee weken konden de tortelduifjes elkaar weer in de armen sluiten. Nieke zat namelijk in quarantaine in verband met het coronavirus. Nu ze klachtenvrij is en veilig uit quarantaine mocht, kon ze haar mannetje eindelijk weer bijstaan. Jasper was zichtbaar onder de indruk van al die bekende en onbekende gezichten die hem de titel gunnen. Hij gaat nu zijn laatste avondrust in zodat hij vrijdagavond ontspannen kan beginnen aan de finale. Wij gaan voor hem duimen!

Jasper’s vrouw Nieke filmde de hartverwarmende reactie van Jasper:

video

#Knoal4Jasper

We hebben speciale graphics gemaakt om Jasper te steunen!
Deze kun je hier vrij downloaden.

 

Over de auteur

GewoonHier.nl

Updates van het GewoonHier.nl team

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture