E-bikes langs de bezongen Hunebed Highway

E-bikes langs de bezongen Hunebed Highway

De Hunebed Highway wordt een steeds grotere naam voor toeristen in Nederland. De nieuwe naam voor de N34 doet het goed. De snelweg heeft inmiddels zijn eigen lied en steeds meer toeristen voelen zich aangetrokken tot deze iconische weg.

Duurzame trekpleister

De hunebed Highway begint inmiddels een echt ”merk” te worden. Lokale recreatieondernemers zoeken ook steeds meer de samenwerking op om toeristen het naar de zin te maken. Zo kun je nu op diverse locaties een Hunebed Highway E-bike huren. Deze hebben een opvallende oranje kleur en de logo’s van de welbekende Highway.

Actief & Kleurrijk

Eén van de aanjagers van dit project is Ton Duivenvoorden, directeur van het Van der Valk hotel in Emmen. De e-bikes geven letterlijk een beetje kleur aan de Hunebed Highway en bieden comfort aan de gasten. Fietsen is en blijft een graag beoefende bezigheid.

Verschillende locaties

Er zijn op dit moment 10 bedrijven waar je deze e-bikes kan huren: Van der Valk hotel Emmen, Parc Sandur Emmen, Toerist info Emmen, Landal Land van Bartje Ees, Hotel Eeserhof in Ees Exloo de Oringer Marke Odoorn, Puur Exloo, Hotel Drouwenzand Drouwen, Hotel Talens Coevorden, en Brinkhotel Zuidlaren.

Een snelweg met zijn eigen lied

In 2020 maakte de Drentse zanger Gert Warring een nummer over deze snelweg. Vroeger fietste hij met zijn vrienden via deze snelweg naar school. Speciaal voor de videoclip heeft Gert zijn vrienden van toen gevraagd om nog 1 keer mee te fietsen. Het geheel is vastgelegd en gemonteerd tot een toffe videoclip door het team van ToffeClips.nl

Gert Warring - Hunebed Highway (VIDEOCLIP)

Over de auteur

Robin Dol

Redacteur op GewoonHier.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie:

Nieuwste video

Bezig met laden...

Advertentie

Nieuws in je mailbox

X
Hide picture